ВИЛА ВЕРДЕ

Галерия

Натисни тук за галерия.

Параметри и Описание
Статус: Акт 14
Площ на имота: 3312 кв.м
РЗП сграда: 1220 кв.м
ЗП сграда: 628 кв.м
Енергиен клас: А
Акустичен клас: А
Клас на сигурност: RC2
Етажи: 2
Входно Ниво: Вила Верде е разгърната на две нива. Долното ниво се обслужва от представителна вътрешна алея, която дава възможност за спиране на автомобил пред парадният вход на сградата. На това ниво са разположени: Приемна зона - Просторно фоайе; гардероб; приемна/кабинет/“media room”; санитарен възел; стълбищно фоайе; Зона за спорт и релакс - съблекалня с баня; просторен фитнес; вътрешен басейн с водопад и горно осветляване; сауна и помещение за релакс; масажно помещение; Обслужваща зона - самостоятелен вход; помещение за персонал с санитарен възел, кухня и легла; перално/гладачно с възможност на външно простиране; зона за барбекю; склад техническо; Гараж за паралелно паркиране на 4 автомобила; склад за спортна екипировка; Двор входно ниво - Помещение за охрана; техническо помещение за басейн; градинарски склад; вътрешна алея с входен и изходен портал; външни парко-места; залени площи и цветарници; Основно Ниво: На горното ниво са разположени всички основни помещения. На същото ниво се намира и задният/вътрешният двор, който не граничи с други използваеми имоти и предлага пълно уединение. В двора има масив от борови дървета, и множество кътове за игра и развлечения: Това ниво включва: Дневна зона - просторно фоайе с стълбище изработено по уникален дизайн, осветено от витрина с височина 8.5 м; гардероб; санитарен възел; дневна- хол 100 кв.м с две зони за сядане, камина, бар плод, връзка с двор и лятната зона; трапезария с самостоятелен вход и връзка с двора, кръгла маса за 12 човека; камина; винарно помещение; голяма кухня с бар плод и гледка към езерото, кухненски склад, кухненски асансьор, връзка с двора; дневната зона гледа към вътрешния двор и Лозен планина; Лятна Зона - покрит кът за сядане с огън; басейн; панорамна площадка с беседка; маса за 12 човека; Нощна зона – основна спалния с два дрешника, баня с вана и двойна душ кабина, отделно помещение с тоалетна и биде; две детски стаи, всяка с баня; две други големи спални, всяка с баня и дрешник; Двор основно ниво – двора е комбинация от натурална част с борова гора и облагородена част с равен използваем двор; осигурена е връзка с алейна мрежа между всички зони в двора;
Галерия

Натисни тук за галерия.

Параметри
Площ на имота:3312 кв.м
РЗП сграда:1234 кв.м
ЗП сграда:628 кв.м
Етажи:2
Енергиен клас:А
Акустичен клас:А
Клас на сигурност:RC2
Разпределение
Технологии
Система умен дом (Smarthome): Система "Biticino". Управление на осветление, отопление, външни защитни щори, входни и гаражни врати, включително със смартфон.
Осветление: Линейно LED oсветление и осветителни тела (LED).
Подово отопление: Система „Rehau” с две термопомпи "Viessman".
Климатизация: Вградени тела „Mitsubishi” – мулти-сплит система с термопомпа "Ecodan".
Вентилация: Механична вентилация за пречистване на въздъха, дехидратираща функция.
Кухненски асансьор: Изработен от неръждаема стомана. Задвижване с редукторна машина с триеща шайба.
Дограма: Дървена дограма с външно покритие от алуминий – изпълнена по проект на интериорният дизайнер. Брониран стъклопакет с термопроводимост ʎ<1 и тонирани стъкла.
Външни щори: Моторизирани, осигуряват допълнителна защита против проникване и възможност за частично и пълно затъмняване на помещението.
Топлоизолация: Система "Rofix" 16 см EPS/XPS.
Акустика: Допълнителна вътрешна облицивка с OSB панели. Осигурява здравина на преградните стени, шумоизолация и подобрява акустиката в помещенията.
Външен басейн: Автоматичен с отопление и моторизирана платформа – декинг. облицована в дърво.
Вътрешен басейн: Автоматичен с отопление.

© Copyright Панчарево Парк ЕОД – Всички Права Запазени | Лични Данни