Виж Повече

ЛОКАЦИЯ

За Парка е избран един от най-чистите и красиви райони на столицата. Разположен е на хълмовете над Панчарево, сред зеленина и борови гори. Тишината, спокойствието и великолепната гледка към езерото и Лозен планина създават усещане за отдалеченост от големия град, но всъщност Панчарво Парк е само на 20 минути от центъра на града. След приключване на реконструкция на Околовръстен път – Панчарево ще се превърне в един от най-комуникативните южни райони на София.

Функцията е достъпна само с клиентски профил.

ЗА ПАРКА

  • Проекта се реализира от Краф Хоум ЕАД в партньорство с италианско дизайнерско студио.
  • Върху терен от 50 000 кв.м. са обособени 8 самостоятелни имоти с площ от 2 000 кв.м. до 10 000 кв.м. (Виж Мастер План).
  • За всеки имот е разработен уникален проект, съобразен изцяло с актуалните световни тенденции и стандарти за вила от висок клас.
  • Панчарево Парк e проектиран така, че имотите да бъдат застроявани поетапно и да функционират независимо.
  • Строителството се изпълнява „до ключ“, под прякото ръководство на експерти от Италия.
  • Водещи италиански компании са ангажирани с доставка и монтаж на висококачествени материали и оборудване – дограма, щори, врати, специални настилки, осветление и обзавеждане.

Функцията е достъпна само с клиентски профил.

FOR SALE

ВИЛИТЕ

РЗП: 875 кв.м
Площ на Двор: 3085 кв.м

Статус: Акт 15

РЗП: 1220 кв.м
Площ на Двор: 3312 кв.м

Статус: Акт 14

РЗП: 875 кв.м
Площ на Двор: 2071 кв.м

Статус: В Строителство

РЗП: 730 кв.м
Площ на Двор: 2000 кв.м

Статус: В Строителство

Вила Мария

Галерия

Натисни тук за галерия.

Параметри и Описание
Статус: Акт 15
Площ на имота: 3085 кв.м
РЗП сграда: 875 кв.м
ЗП сграда: 475 кв.м
Енергиен клас: А
Акустичен клас: А
Клас на сигурност: RC2
Етажи: 2
Входно Ниво (1st floor): Просторно фоайе; приемна/„media room”; фитнес със сауна; 2 тераси с панорамна гледка към езерото „Панчарево“ и Лозен планина; коридор; тоалетна; гараж за паралелно паркиране на 4 автомобила; склад за спортна екипировка; помещение за охрана.
Основно Ниво (ground floor): Дневна зона - дневна с камина; трапезария за 12 човека; кухня с бар плот; склад към кухнята; санитарен възел; гардеробно помещение/склад; перално/гладачно; зона за персонал с собствен санитарен възел, кухня и легла. Дневната зона е в пряк контакт с външна лятна зона и двора. Гледка към езерото Панчарево и Лозен планина. Нощна Зона - основна спалния с два дрешника и баня с двойна душ кабина, вана, тоалетна, биде; 3 спални, всяка с санитарен възел и балкон. Външната лятна зона - има покрит кът за сядане с огън, кът за барбекю, външен склад, басейн тип „infinity“. Външно стълбище което осигурява директен достъп към лятната зона. Гледка към езерото. Просторен равен двор с алеи за разходки.

Вила Верде

Галерия

Натисни тук за галерия.

Параметри и Описание
Статус: Акт 14
Площ на имота: 3312 кв.м
РЗП сграда: 1220 кв.м
ЗП сграда: 628 кв.м
Енергиен клас: А
Акустичен клас: А
Клас на сигурност: RC2
Етажи: 2
Входно Ниво (ground floor): Вила Верде е разгърната на две нива. Долното ниво се обслужва от представителна вътрешна алея, която дава възможност за спиране на автомобил пред парадният вход на сградата. На това ниво са разположени: Приемна зона - Просторно фоайе; гардероб; приемна/кабинет/“media room”; санитарен възел; стълбищно фоайе; Зона за спорт и релакс - съблекалня с баня; просторен фитнес; вътрешен басейн с водопад и горно осветляване; сауна и помещение за релакс; масажно помещение; Обслужваща зона - самостоятелен вход; помещение за персонал с санитарен възел, кухня и легла; перално/гладачно с възможност на външно простиране; зона за барбекю; склад техническо; Гараж за паралелно паркиране на 4 автомобила; склад за спортна екипировка; Двор входно ниво - Помещение за охрана; техническо помещение за басейн; градинарски склад; вътрешна алея с входен и изходен портал; външни парко-места; залени площи и цветарници;
Основно Ниво (1st floor): На горното ниво са разположени всички основни помещения. На същото ниво се намира и задният/вътрешният двор, който не граничи с други използваеми имоти и предлага пълно уединение. В двора има масив от борови дървета, и множество кътове за игра и развлечения: Това ниво включва: Дневна зона - просторно фоайе с стълбище изработено по уникален дизайн, осветено от витрина с височина 8.5 м; гардероб; санитарен възел; дневна- хол 100 кв.м с две зони за сядане, камина, бар плод, връзка с двор и лятната зона; трапезария с самостоятелен вход и връзка с двора, кръгла маса за 12 човека; камина; винарно помещение; голяма кухня с бар плод и гледка към езерото, кухненски склад, кухненски асансьор, връзка с двора; дневната зона гледа към вътрешния двор и Лозен планина; Лятна Зона - покрит кът за сядане с огън; басейн; панорамна площадка с беседка; маса за 12 човека; Нощна зона – основна спалния с два дрешника, баня с вана и двойна душ кабина, отделно помещение с тоалетна и биде; две детски стаи, всяка с баня; две други големи спални, всяка с баня и дрешник; Двор основно ниво – двора е комбинация от натурална част с борова гора и облагородена част с равен използваем двор; осигурена е връзка с алейна мрежа между всички зони в двора;
Галерия

Натисни тук за галерия.

Параметри
Площ на имота:3312 кв.м
РЗП сграда:1234 кв.м
ЗП сграда:628 кв.м
Етажи:2
Енергиен клас:А
Акустичен клас:А
Клас на сигурност:RC2
Разпределения
Технологии
Система умен дом (Smarthome): Система "Biticino". Управление на осветление, отопление, външни защитни щори, входни и гаражни врати, включително със смартфон.
Осветление: Линейно LED oсветление и осветителни тела (LED).
Подово отопление: Система „Rehau” с две термопомпи "Viessman".
Климатизация: Вградени тела „Mitsubishi” – мулти-сплит система с термопомпа "Ecodan".
Вентилация: Механична вентилация за пречистване на въздъха, дехидратираща функция.
Кухненски асансьор: Изработен от неръждаема стомана. Задвижване с редукторна машина с триеща шайба.
Дограма: Дървена дограма с външно покритие от алуминий – изпълнена по проект на интериорният дизайнер. Брониран стъклопакет с термопроводимост ʎ<1 и тонирани стъкла.
Външни щори: Моторизирани, осигуряват допълнителна защита против проникване и възможност за частично и пълно затъмняване на помещението.
Топлоизолация: Система "Rofix" 16 см EPS/XPS.
Акустика: Допълнителна вътрешна облицивка с OSB панели. Осигурява здравина на преградните стени, шумоизолация и подобрява акустиката в помещенията.
Външен басейн: Автоматичен с отопление и моторизирана платформа – декинг. облицована в дърво.
Вътрешен басейн: Автоматичен с отопление.
Описание

Вила Верде е единствената къща от южната страна на входната алея в Панчарево Парк и не граничи с други имоти за застрояване. Имота е проектиран, така че да предложи на своите обитатели пълно спокойствие и уединение.

Вила Верде впечатлява със своята уникална архитектура и масивна структура разпределена на две нива от по 600 кв.м.  Просторният имот е ограден с плътна дизайнерска ограда, съчетаваща камък, обработен видим бетон и стомана кортен. Пропускателен пункт, изпълнен в същият стил и вътрешна алея с дължина 50 метра и широчина 4.50м ни въвежда до централния вход.

Входното пространство на къщата е оформено от стилно фоайе с височина 8 метра и дизайнерско стълбище, което ни насочва към основното ниво.  На входното ниво са разположени още приемна/киносалон, фитнес, спа зона, вътрешен басейн, помещение за персонал, сервизни помещения и гараж за 4 автомобила.

Основното, второ ниво на вила Верде открива великолепна гледка към двора и Лозен планина. На това ниво са разположени просторна кухня с остров, бар-плот и кухненски склад. От кухнята и бар-плота към нея се разкрива гледка към езерото. В директна връзка с кухнята се намира трапезария с кръгла маса за 12 човека. Трапезария е ориентирана към двора и Лозен планина и разполага с винарна в непосредствена близост. Дневната на Вила Верде е изцяло ориентирана на юг, с гледка към двора и Лозен планина и е разположена върху внушителна площ от 100 кв.м. Помещението разполага с бар, камина, детска зона, работен кът и два къта за сядане. Дневната е проектирана с дървена облицовка по пода и тавана, която се прелива във външното пространство на терасата, създавайки усещане за отворено пространство и директна връзка с двора. На същото ниво, в най-уединената част на имота са разположени 5 спални. Основната спалня е изключително просторна, като към нея са предвидени два големи дрешника. Всички спални разполагат със самостоятелен санитарен възел.
Задният двор е на нивото на дневната зона и представлява парк, съчетаващ добре оформена градина с множество използваеми кътове и съществуваща борова гора по границата на имота. Двора предлага лятна зона за сядане и релакс, басейн, панорамна тераса/беседка в най-високата част на двора, барбекю, алеи за каране на колело, както и множество  кътове подходящи за игра и забавления. Басейна е снабден с механизирана платформа – декинг от тиково дърво, която естетическо го покрива през студените месеци.

Дизайн
Фасада:Декоративни елементи със стомана кортен и тиково дърво, витрини със структурно остъкляване, облицовка от естествен камък и минерална мазилка
Дограма:Дизайнерска италианска дограма с две лица – профил от дъбово дърво отвътре със стъклено покритие отвън. Крила със скрити панти.
Интериорно стълбище:Изработена от огъната стомана с дебелина само 2см. Покритие от естествена кожа.
Дървени облицовки:Дървена облицовка по стени и тавани
Вътрешен басейн:Басейнът разполага с горно дневно осветление и остъкляване към фитнес и кино залата. Интериора на басейна се допълва от водопад в края на басейна.
Лятна зона за сядане:Вграден външен кът за сядане. Покривна конструкция от метал и дърво, покритие от закалено тонирано стъкло.
Цветарници от стомана кортен:Изпълняват функцията на парапет в характерният за къщата стил.
Входен портал:Основен входен портал с кабина за охрана от стомана Кортен
Ограда:Масивна –  обработен бетон, камък и стомана “Corten”
Напредък в Строителството

Натисни тук за строителството.

Вила Белмонте

Галерия

Натисни тук за галерия.

Параметри и Описание
Статус: В Строителство
Площ на имота: 2071 кв.м
РЗП сграда: 860 кв.м
ЗП сграда: 480 кв.м
Енергиен клас: А
Акустичен клас: А
Клас на сигурност: RC2
Етажи: 2
Входно ниво (1st floor): Вила Белмонте е разгърната на две нива, като входа и основните помещения са на горното ниво, което открива панорамна гледка от всички помещения към езерото и красивите планини наоколо. На това ниво са разположени: Външно помещение за охрана, парко-място. Дневна зона - входно антре, гардеробна ниша, санитарен възел; Просторна дневна с висяща камина и балкон, панорамна позиция; Трапезария с кръгла маса за 12 човека, балкон, гледка към езерото; отделна кухня с бар, кухненски склад с достъп от входното антре и асансьор към лятна кухня; Нощна зона - основна спалня с два дрешника, баня с вана, душ кабина и отделно помещение с тоалетна и биде, балкон и панорамна гледка; две детски стаи със самостоятелни бани, балкон и панорамна гледка; Гараж за паралелно паркиране на 4 автомобила, склад спортна екипировка.
Долно ниво (ground floor): Втора дневна зона - осъществява връзка  на вилата с двора и включва: Просторна лятна дневна със широко отваряне към панорамна тераса с потънал външен кът за сядане; втора кухня(лятна) с бар, кухненски склад, кухненски асансьор за връзка между двете кухни, широко отваряне към тераса с външна маса за хранене, барбекю; външен склад; фитнес със сауна и душ; стълбищно фоайе, санитарен възел, гардеробно/склад; Спалня за гости със собствена баня и самостоятелен вход; Сервизна зона - самостоятелен вход; помещение за персонал със собствена баня, кухня и две легла; перално/гладачно със възможност за външно простиране; техническо помещение; Двор - предлага сервизен достъп и директен достъп на гости до лятната зона; външен басейн на нивото на втората(лятната) дневна зона; равен уединен двор с алеи;
Технологии
Система умен дом (Smarthome): Система "Biticino". Управление на осветление, отопление, външни защитни щори, входни и гаражни врати, включително със смартфон.
Осветление: Линейно LED oсветление и осветителни тела (LED).
Подово отопление: Система „Rehau” с две термопомпи "Viessman".
Климатизация: Вградени тела „Mitsubishi” – мулти-сплит система с термопомпа "Ecodan".
Дограма: Дървена дограма с външно покритие от алуминий – изпълнена по проект на интериорният дизайнер. Брониран стъклопакет с термопроводимост ʎ<1 и тонирани стъкла.
Външни щори: Моторизирани, осигуряват допълнителна защита против проникване и възможност за частично и пълно затъмняване на помещението.
Топлоизолация: Система "Rofix" 16 см EPS/XPS.
Акустика: Допълнителна вътрешна облицивка с OSB панели. Осигурява здравина на преградните стени, шумоизолация и подобрява акустиката в помещенията.
Външен басейн: Автоматичен с отопление.
Разпределения

Функцията е достъпна само с клиентски профил.

Вила СофѝЯ

Галерия

Натисни тук за галерия.

Параметри и Описание
Статус: В Строителство
Площ на имота: 2000 кв.м
РЗП сграда: 715 кв.м
ЗП сграда: 610 кв.м
Енергиен клас: А
Акустичен клас: А
Клас на сигурност: RC2
Етажи: 2
Описание Вила София е уникална не само с дизайна си, но и с това, че е разгърната изцяло на едно ниво - без нито едно стъпало! В същото време сградата предлага панорамна позиция и гледка към езерото от всички помещения. Денивелацията на терена е използвана умело, за да се оформи конзолна предната част на сградата надвесена над скалите и връзка с просторен равен двор на изток. На входа на сградата има помещение за охрана и шофьори. Дневната зона включва просторно входно фоайе, гардеробна ниша, санитарен възел, просторна дневна с камина и балкон; трапезария във връзка с двора, кухня с бар и кухненски склад във връзка с двора и външна маса за хранене; барбекю; Нощната зона включва основна спалня с два дрешника, просторна баня (20 кв.м.), с френски прозорци, островна умивалня , вградена в пода вана, двойна душ-кабина, отделна кабина с тоалетна и биде; две други спални, всяка с баня и дрешник; друга спалня за гости със самостоятелен вход от вън, баня и дрешник; може да се използва и за кабинет/приемна; Фитнес със сауна, душ, тераса със джакузи и шезлонги. Гараж за три коли, склад за спортна екипировка, две допълнителни външни парко-места. Равен просторен двор, басейн, зона за плаж.
Галерия

Натисни тук за галерия.

Параметри и Описание
Площ на имота:2000 кв.м
РЗП сграда:715 кв.м
ЗП сграда:610 кв.м
Енергиен клас:А
Акустичен клас:А
Клас на сигурност:RC2
Етажи:2
ОписаниеВила София е уникална не само с дизайна си, но и с това, че е разгърната изцяло на едно ниво - без нито едно стъпало!
В същото време сградата предлага панорамна позиция и гледка към езерото от всички помещения. Денивелацията на терена е използвана умело, за да се оформи конзолна предната част на сградата надвесена над скалите и връзка с просторен равен двор на изток.


На входа на сградата има помещение за охрана и шофьори.


Дневната зона включва просторно входно фоайе, гардеробна ниша, санитарен възел, просторна дневна с камина и балкон; трапезария във връзка с двора, кухня с бар и кухненски склад във връзка с двора и външна маса за хранене; барбекю;


Нощната зона включва основна спалня с два дрешника, просторна баня (20 кв.м.), с френски прозорци, островна умивалня , вградена в пода вана, двойна душ-кабина, отделна кабина с тоалетна и биде; две други спални, всяка с баня и дрешник; друга спалня за гости със самостоятелен вход от вън, баня и дрешник; може да се използва и за кабинет/приемна;


Фитнес със сауна, душ, тераса със джакузи и шезлонги.


Гараж за три коли, склад за спортна екипировка, две допълнителни външни парко-места.


Равен просторен двор, басейн, зона за плаж.
Технологии
Система умен дом (Smarthome): Система "Biticino". Управление на осветление, отопление, външни защитни щори, входни и гаражни врати, включително със смартфон.
Осветление: Линейно LED oсветление и осветителни тела (LED).
Подово отопление: Система „Rehau” с две термопомпи "Viessman".
Климатизация: Вградени тела „Mitsubishi” – мулти-сплит система с термопомпа "Ecodan".
Дограма: Дървена дограма с външно покритие от алуминий – изпълнена по проект на интериорният дизайнер. Брониран стъклопакет с термопроводимост ʎ<1 и тонирани стъкла.
Външни щори: Моторизирани, осигуряват допълнителна защита против проникване и възможност за частично и пълно затъмняване на помещението.
Топлоизолация: Система "Rofix" 16 см EPS/XPS.
Акустика: Допълнителна вътрешна облицивка с OSB панели. Осигурява здравина на преградните стени, шумоизолация и подобрява акустиката в помещенията.
Външен басейн: Автоматичен с отопление.

.

© Copyright Pancharevo Park – Всички Права Запазени | Лични Данни